TPMS Rengaspainevalvonta

Rengaspainevalvonta on ollut autoissa jo pitkään käytössä. Yleisin järjestelmä on ollut ns. epäsuora rengaspainevalvonta. Näissä autoissa asiakkaan on ollut mahdollista itse resetoida auton järjestelmä, ilman rengasliikkeen apua. Monessa automerkissä renkaiden vaihdon yhteydessä ei tarvitse tehdä mitään.

Vuonna 2014 uusissa autoissa pakolliseksi tulleet tarkemmat järjestelmät vaativat kiinteän vanteen sisään asennettavan yksikön (ns. suora järjestelmä). Tämä aiheuttaa monen automerkin kohdalla renkaan vaihdon yhteydessä lisäkustannuksia asiakkaalle.

Jos olet tilaamassa uutta autoa tai ostamassa käytettyä, niin voit kysyä meiltä mikä järjestelmä autossasi on ja neuvomme miten edetä.

Tpms venttiilit ja sensorit eivät ole ikuisia, perinteisillä merkeillä toiminta ajan kesto on noin 4-6 vuotta. Jolloin sensoreista loppuu virta ja auto ei enää tunnista järjestelmää.

Meiltä saat aina ammattitaitoista apua sensoreiden vaihtoon ja ohjelmointiin. Käytämme kolmen johtavan valmistajan diagnoosilaitteita ja sensoreita. Saatavilla myös varaosat kuten tiivisteet ja uudet venttiilit.

Varastossa myös Teslan tpms ja Bluetooth sensorit.
TESLA
BLUETOOTH SENSORIT

Scroll to Top